Toegangscontrole

U wilt een deur voorzien van een toegangscontrole systeem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van o.a. vingerafdruklezers, handpalm lezers, RFID pas, en andere toegangscontrole systemen. Ook het openen van deuren via uw smartphone is een mogelijkheid.

Deuren gesloten houden is in vele situaties wenselijk. Eigenlijk heeft elk bedrijf wel een deur die geschikt zou zijn om een toegangscontrole systeem te plaatsen. Eventueel kan een bel of een camera systeem een nuttige aanvulling zijn voor een toegangscontrole systeem. Een ieder kan dan niet meer zomaar binnen lopen en mogelijk materiaal of andere zaken meenemen.

0059961

Toegangscontrole heeft veel toepassingen. We willen u een aantal voorbeelden geven:

  • Afscheiding tussen publiekstoegankelijke ruimtes en kantoren, bijvoorbeeld: woningstichtingen, gemeentes, politie, ziekenhuizen, winkels enz.
  • Afschermen van goederen voor een groter publiek, denk aan: medicijnopslag in verpleeghuizen, computerruimtes in bedrijven, een kantoor in een winkel, enz.
  • Afsluiten van sluiproutes in een bedrijf. U heeft meer toezicht op wat er gebeurd; bijvoorbeeld personeelsingang, laad- en losplatforms, nooddeuren, enz.


Tijdenregistratie:
Niet alleen arbeidstijden kunnen worden gebruikt binnen een bedrijf, maar denk ook eens aan de machinetijd die nodig is om een product te fabriceren. Voor de planning van dat product zijn dit inzichtverhogende gegevens die gebruikt kunnen worden bij het berekenen van de productiekosten van een product. U blijft scherp met uw prijs!

Werktijden registratie:
Voor aanwezigheidsregistratie zijn pakketten ontwikkeld die goedgekeurd zijn door de belastingdienst om rechtstreeks te koppelen aan loonadministraties. In het algemeen besparen zij veel werkzaamheden van loonadministratie.

Aan- en afwezigheids- registratie:
Wanneer uw bedrijf uit 10 personen bestaat is het overzichtelijk wie wel of niet aanwezig is. Wanneer uw bedrijf uit 100 personen bestaat is dat niet meer mogelijk, uw receptioniste heeft geen overzicht meer! Aan- en afwezigheidsregistratie geeft een onmiddellijk overzicht op een synoptisch tableau of op een PC.

Al deze producten vereisen een inzicht in de bedrijfsstructuur en de verwachtingen die u heeft.