Terrein beveiliging

U wilt uw terrein laten voorzien van een of meerdere beveiliging systemen? Wij kunnen u zeker van dienst zijn, en wel tegen een concurrerende prijs.

Drie systemen, gecombineerd met actief infrarood detectie, kunnen we inzetten bij een buitendetectie:

Defence hekdetectie:
Toe te passen in (bestaande) hekwerken. Zeer gevoelige piëzo opnemers nemen elke verstoring in het hekwerk waar. De bijbehorende elektronica analyseert het signaal, filtert de natuurlijke verstoringen en geeft een alarm af wanneer het binnenkomende signaal daar aanleiding toe geeft.

Toepassingen: auto-opslagplaatsen van dealers of importeur, stalling of nachtstalling van vrachtwagens met waardevolle materialen en goederen distributiepunten, Maar ook als beveiliging van defensie en andere overheidsgebouwen.

Electric fence:
Inderdaad de naam geeft de werking van dit hekwerk aan. Bij aanraking van de draden wordt een stroomstoot van 9.000 Volt gegeven. Het resultaat is even verlammend als afschrikwekkend. Door deze hoge stroomstoot verkrampen spieren. Na ongeveer een uur is bewegen weer beperkt mogelijk, na enkele dagen is normaal functioneren weer mogelijk. In de nabije toekomst wordt het systeem toegepast bij de zwaar bewaakte parkeerplaatsen die in heel Europa worden opgezet voor vrachtwagens.

Toepassingen: we hebben diverse systemen tot in België en Duitsland geplaatst bij nertsfarmen. Maar ook bij transportbedrijven die diefstalgevoelige goederen vervoeren, bijvoorbeeld sigaretten, flatscreens en ruwe materialen als koperkabel, bronsstaven, zinkbroodjes, RVS buizen en staven.

Ground detectie:
Wilt u een totaal onzichtbare beveiliging? Ook dat kan met het Ground detectie systeem. Onder de grond wordt dan een detectiesysteem aangelegd.

Toepassingen: wordt toegepast bij de privé woningen van diverse industriëlen en andere top bestuurders.

Mocht u nog verder geïnformeerd willen worden over de verschillende mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.