Data bekabeling

U wilt professioneel bekabeling aangelegd hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Data Netwerken:
De diverse technieken in de data-bekabeling zijn nog steeds in beweging. Er vindt een steeds verder gaande integratie van data en spraak over een en dezelfde aansluiting. Aan deze aansluiting worden wel steeds hogere eisen gesteld. In de lagere segmenten spreken we nog van de CAT-5 e de CAT-6 normeringen, maar de meeste van de door ons aangelegde installaties overschrijden deze norm ver! Wij houden de markt nauwkeurig in de gaten zodat we in kunnen inspringen wanneer dit kan. Een groot voordeel van BTV Totaaltechniek BV is dat zij ook de Siemens HiPath telefooncentrales in het pakket hebben. Gecombineerd met een LAN-netwerk is dit een perfecte oplossing die in veel gevallen aanzienlijk goedkoper uitvalt als een gescheiden systeem.

Koperkabel:
Voor de kleinere bedrijven blijven de CAT 5 en de CAT 6 de oplossingen voor het data en telefoonverkeer. Voor zowel data als de telefonie worden aansluitingen aangelegd. In veel gevallen wordt dit middels een patchkast gedaan zodat er een overzichtelijke installatie ontstaat. Stevig en stabiel, eventueel met een 5-jarige garantie, een installatie waar de meeste bedrijven 10 tot 15 jaar vooruit kunnen! Voor grotere installatie zien we de integratie van spraak en data steeds verder gaan. In dergelijke systemenkan gebruikt worden van koperkabel of glasvezelkabel, afhankelijk van het doel dat bereikt moet worden.

Glasvezel bekabeling:
Glasvezel heeft een aparte markt bereikt en dringt maar moeilijk door in de zakelijke omgeving. Bij grotere afstanden worden in rap tempo de koperkabel vervangen door glasvezel. U ziet het op diverse plaatsen langs de weg, waar de groene, oranje of blauwe kabels worden ingegraven.Gezien de beperkingen van de capaciteit van de koperkabel is het echter de verwachting dat de glasvezel steeds verder zal oprukken. Allereerst zien we de glasvezel toegepast in administratieve omgevingen en van daaruit langzaam doordringen in de industriematige omgeving. De innovatieve bedrijven gaan nu reeds over op de glasvezel.

Wij beschikken over alle erkenningen voor het aanleggen van CAT 5, CAT 6 en glasvezelnetten.