Analoog

U wilt uw oude telefooncentrale uitbreiden of nieuw leven inblazen? Wij zijn u graag van dienst. Mocht u om wat voor reden dan ook niet voor VoIP willen of kunnen kiezen, kunnen wij u voorzien van het laatste op analoog gebied.

Wij bieden professionele analoge telefonie oplossingen aan. Waaronder de Siemens HiPath telefooncentrales.

SIEMENS HiPath:
De meeste bedrijven maken gebruik van twee netwerken. Telefoons worden door middel van een netwerk aangesloten op de telefooncentrale. Daarnaast ligt er een apart netwerk voor data. Het kan echter een stuk eenvoudiger. De HiPath van Siemens biedt voor dit probleem een oplossing die op alle niveaus ingezet kan worden. HiPath is een platform waar verschillende apparaten kunnen samenwerken om het spraak en het datanetwerk met elkaar te integreren.

Er zijn HiPath-oplossingen voor elk type bedrijf. Voor de kleinere bedrijven is er de nieuwe HiPath 1220 telefooncentrale. Dit is een slimme telefooncentrale die er voor zorgt dat door middel van CTI (de integratie van telefonie en computer) veel taken vanaf de pc plaats kunnen vinden. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van telefoonnummers rechtstreeks vanuit Outlook. Het gaat echter nog veel verder: ook andere installaties die binnen een bedrijf in gebruik zijn, kunnen vanuit de telefooncentrale beheerd worden. U zult versteld staan !

Aan het andere eind van het spectrum bevindt zich de HiPath 5000. Deze oplossing zorgt er voor dat niet alleen de telefoon in de pc geïntegreerd wordt, maar dat er één geconvergeerd netwerk gebouwd wordt waarin spraak en datagegevens naast elkaar over dezelfde infrastructuur verzonden worden. Dit alles gebeurt op basis van IP-technologie. Samen met een geavanceerde toepassing van Quality of Service (QoS) zorgt HiPath er bovendien voor dat de voice-en datapakketjes elkaar niet in de weg zitten. Bij de HiPath 5000 moet u hierbij niet alleen denken aan uw lokale netwerk, maar ook aan grote WAN-omgevingen.

Uiteraard is het niet mogelijk om voor u een pasklare oplossing te bieden in dit overzicht. Een goede aanbieding is afhankelijk van de omstandigheden en de wensen die u aan het systeem stelt.